Being Human Us


3 posts in this topic

Posted

Buna ziua,

Pentru placerea mea, fac traduceri. Am fost solicitata de un site de seriale sa traduc Being Human varianta US, care pe site-urile romanesti s-a oprit la s01e04.
Am gasit aici episoade traduse... insa pe sarite...
Nu vreau sa calc pe nimeni pe bataturi de aceea intreb, pot traduce ce nu-i tradus aici?
...Si pot sa le preiau pe cele de aici si sa le adaptez la varianta de video de pe acel site? Nu-mi sta in caracter sa sterg numele traducatorului si sa-mi asum credite... nu-i frumos (Stiu ce inseamna munca de traducator)
Nu am nevoie sa ma trec nicaieri in episoadele pe care le-as prelua de-aici pentru prelucrare, chiar daca ar fi necesare ceva corecturi sau adaptari pe gustul meu. Vreau doar sa ajut lumea care nu stie engleza (ca nici eu n-o stiu prea bine, ma completez cu sub-uri in italiana si franceza unde nu inteleg).
Nu sunt hot de traduceri, acum fac Vegas (2012), care a cam fost abandonat de altii... urc pe subs.ro sub acelasi nume phoenixc. Puteti verifica... cred ca fac treaba buna (na, ca nu putui sa nu ma laud)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Am gresit.... link-urile de la traducerile voastre duc la Being Human UK, nu US... deci pot sa ma apuc de traducere la US linistita...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ca sa fiu exagerat de exact, traducerile noastre... nu sunt ale noastre, sunt traduceri initiate si duse la sfarsit de userii addic7ed.
Nimeni din - hai sa-i spun pretentios :) - staff-ul addic7ed nu prea presteaza traduceri. Eventual corecturi, in functie de cat timp liber avem la dispozitie.

Evident ca poti traduce absolut tot ce consideri ca merita tradus. Rugamintea mea este sa respecti acele minimale reguli pe care le-am stabilit noi (in cazul in care traduci "online") sau, daca o faci pe indelete, acasica la matale :) , in functie de disponibilitate poate urci si pe addic7ed, nu numai pe subs.ro, ce traduci.

Zic si eu. :)


doc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now