Jump to content
Sub-Talk.net - TV shows community

Search the Community

Showing results for tags 'note'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Sub-Talk Community
    • Present yourself to the community
    • Announcements
    • Suggestions
    • General Forum
    • French
    • Romanian
    • Dutch
    • Portuguese-Brazilian
    • Spanish
  • Subtitles
    • General
    • Raw subtitles
    • Tutorials
    • Requests
    • Websites
    • Software
  • General
    • General Talk
    • Music
    • Games
    • Hardware
    • Applications
    • Sports
    • Mobile
  • TV Shows
    • Anime
    • General
    • Reviews
    • Completed
    • On Going
  • Movies
    • Movies
    • Coming Soon
    • New
    • Oldies
  • The Drunken Clam's Random

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. ockraz

    Musical Note Symbol On Gom Player

    I noticed that the musical note unicode symbol seems to cause some media players trouble. For example, on UMPlayer it shows up like this: "â?" What really surprised me, though was that just editing the srt fil, without altering the line containing the symbol can have an effect too. On GOM Player, the symbol initially displays properly, but after re-synching it looks like this: "â™" I use subtitle workshop to edit subs, but I tried jubler to see if that made any difference but the same thing happened with it, There are other players, like VLC and KM Player where the symbol displays properly both before and after editing, but I like GOM and would rather not switch to something else. Is there some setting or something I need to change to prevent this? Obviously it's able to display the symbol but something prevents its doing so after editing.
×
×
  • Create New...