No Quick seach and can't leave a comment

21 posts in this topic

Posted

Hi,:blush:

I have a problem with the website, quick search doesn't work, can't use it. I see only a small magnifying glass,

No bar for the next episode.

And I can't leave any comment to the uploader to say thanks, - There is nothing - 

If someone has the same issue or know how to solve this, Please let me know, will be very pleased.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi @Sproetje,

Did you try loging out & loging in again?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Kinglouisxx,

Yes I did , several times, actually

.Doesn't work.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same here, no quick search and can't leave comments.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi there,

are you using Firefox latest version ?

If so, try to refresh the page. Or close the page and open it in a new tab.

Happens sometimes with my Firefox.

EDIT : from the devs, this seems to happen on high load. Is it fix, now?

Edited by Traditore
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Traditore,

I use iexplore, it always worked fine.., never a problem.

I heard that it works with chrome, but that's not my favourite browser.

And now, for several weeks, like 3, is this issue.

Very annoying, must I say,:smiley-whacky097: (ha,ha)

But thanks for reply.;)

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

This might be a long shot, but have you tried wiping the cache and cookies of your browser and login again?

P.S. I use Firefox as well and I have had no problem so far.

Edited by explosiveskull
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Explosiveskull,

Yes, I also tried that one..:smiley-computer001:,

didn't work either.., so, probably I shall try again..Maybe this time, it works.

Thanks.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mine does not work on any browser (IE, Chrome, Firefox).

This issue started on Firefox a few days ago after it updated. But it can be just a coincidence.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi , have the same problem. even with pc win.10 and other with win.8.1pro and tablet (android) , no working

No use to chance browser, its all the same , most be a problem with the site in Belgium ( bad connection ??)

Have send message to [General enquiry] Addic7ed Contact System , aswer: Hi, we'll check it when we can

See yoy

Yvan

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Yvan70,

I send also a message, and the reply from addic7ed was ; It just works fine over here..

We must wait, until it's solved or perhaps they give a "normal" answer, if more people get this website problem.

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have got the same problem. Cant leave any comments. Just a loading symbol. Im using windows edge.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi there,

Top of addic7ed main page, a message about this bug: 

2 days agoNewsThe comments box don't see to appear for evyerone. That is a general bug that you might encounter. We're working on fixing it.

 

Edited by Traditore
3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks Traditore,

I have seen it,

but still nothing about the Quick search..:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks Traditore,

I have seen it,

but still nothing about the Quick search..:huh:

​It's the same bug :(

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Traditore,

It's been almost 7 days, when Addic7ed announced that there was a bug, ..., still nothing changed.

do you know something more, about This unpleasant bug..:blink2:

Greetz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello,everyone My issue is this I cannot login any more I cleared the cache I even made a new account but I cannot get in. When I log in :it says thank for registering and I am not ïn" Tried to change my pass to no avail  With every step I first cleared cache and cookies Ohoh what to do ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Traditore,

It's been almost 7 days, when Addic7ed announced that there was a bug, ..., still nothing changed.

do you know something more, about This unpleasant bug..:blink2:

Greetz.

Hi,

nothing more at the moment, sorry :(

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Any updates?

The real problem for me it's I can't read any comment... It's very annoying since most of the times the people say if some version works with another, and if you can't read this you have to download several subtitles and try, and try, until you find the right one...

Thanks in advance!

:newhere:

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just a question:

This 'feature' deals with load.

We wonder if the people who have issues have cookies off, or javascript off.

Cos' for some people, the search box and the comment page are always "on".

Thanks for your answers. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Member Statistics

    18,855
    Total Members
    21,447
    Most Online
    Newest Member
    treynset
    Joined 04/27/2017 10:21 PM