Cum sa incep o traducere

5 posts in this topic

Posted

helloo......DrJackson......cum incep o noua traducere??sunt multe episoade de la seriale care nu au traducerea in romana si vreau eu sa o incep dar nu stiu cum...sunt noua pe aici......please help...thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In primul rand incearca sa folosesti sectiunile forumului adecvate nevoilor tale. In subforumul in romana, poti folosi limba romana fara nici o problema, in celelalte sectiuni limba engleza este limba "oficiala" :) . Scrie in Forum Rules dar in mod sigur n-ai avut timp pentru asta.

Referitor la intrebarea ta, pentru a incepe o traducere folosind utilitarul de pe site, probabil ca ai observat in dreptul episoadelor un link numit "New Translation". Apesi linkul respectiv, se deschide o fereastra de interogare unde ai doua campuri: "Original language" si acolo se selecteaza "english" si urmatorul camp "Language to" si acolo selectezi "romana".

MARE ATENTIE: daca regulile pentru traducere nu sunt respectate, cu deosebit de mare placere si viteza (cand imi aduc aminte si am timp :) , dar in principiu nu prea scapa nimeni) trec la interzicerea drepturilor de editare / traducere ale oricarui user care nu se conformeaza!

doc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello, sunt incepatoare cu trducerile, am inceput sa traduc un serial dar ma intreb de ce nu mai traduce cineva cu mine ca mi-e cam greu sa termin singura.
Si as mai avea o intrebare, oare ma corecteaza cineva la sfarsit? Pentru ca am lasat si parti netraduse unde nu am fost sigura si decat sa scriu prostii mai bine am lasat netradus.
Astept raspuns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Chestia asta cu lucrul in echipa se pare ca nu este pentru noi, sau cei care s-ar arata "doritori" nu intrunesc minimele conditii necesare pentru a putea fi considerati ca si traducatori. E mai complicat.

Referitor la corectare si partile netraduse, o traducere este considerata completa atunci cand sunt toate liniile traduse. Cata vreme exista chiar si o singura linie netradusa,sistemul va trata acel proiect ca nefinalizat.
E bine sa-mi spui la ce anume te-ai inhamat si in functie de timpul pe care il am disponibil o sa te ajut. De verificat, nu mai amintesc ! :)

doc

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Da bine zis, m-am inhamat la Sons of anarchy.E05 S09. Multumesc pt raspuns.Sper sa nu ma critici prea tare. :(:) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Member Statistics

  20,837
  Total Members
  6,268
  Most Online
  Newest Member
  Cecilose
  Joined 12/14/2019 12:55 AM