Jump to content

NIEUW : Seriesfeed


BorisVictor

Recommended Posts

 

Hallo Nederlandstalige Addic7eds,

De afgelopen maanden hebben een aantal harde werkers samen met de hulp van een grote groep betatesters een nieuwe community site gebouwd voor serieliefhebbers. Deze site heet Seriesfeed (http://www.seriesfeed.com).

Wat kan je doen op Seriesfeed?
- Hou je favoriete series bij door ze toe te voegen aan je favorieten, af te vinken wat je gezien hebt en in je kijklijst te zien welke afleveringen eraan komen.
- Geef je mening over series en afleveringen door deze van cijfers te voorzien en erover te bespreken op het forum met andere gebruikers.
- Lees nieuwsartikelen en recensies om op de hoogte te blijven van alle laatste gebeurtenissen in serieland. Nieuwe seizoenen, wekelijks castingnieuws, noem maar op.
- Bekijk trailers, promos en behind-the-scenes beelden van allerlei verschillende series, die je eventueel ook zelf kunt toevoegen.
- En nog veel meer!

Momenteel zitten we in versie 2.0 van Seriesfeed, die afgelopen week live gegaan is. Versie 1.X waren betaversies waar we aan de hand van feedback van testers de site opgebouwd hebben. We zijn nu echt officieel live en we hopen jou binnenkort op Seriesfeed te zien.

Groetjes en hopelijk tot snel,
Het Seriesfeed Team

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Member Statistics

    26360
    Total Members
    6268
    Most Online
    baymorten
    Newest Member
    baymorten
    Joined
×
×
  • Create New...